Omgaan met Stress kun je leren!

 

STRESS? Daar kunt u zelf wat aan doen! Onze luister-cd Omgaan met Stress bevat verschillende ontspanningsoefeningen waarmee u leert de spanning in uw lichaam en geest te verminderen. Het boek bevat alle informatie voor een systematische aanpak van uw stress. U krijgt inzicht in de verschillende factoren die stress vergroten, of juist verkleinen. Het boek bevat adviezen maar ook werkschema’s om stap voor stap de stress de baas te worden. Boek en cd worden al jarenlang met succes gebruikt in diverse professionele therapie praktijken en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg.

 

Let op: bij sterke en chronische klachten is het altijd verstandig om een bezoek te brengen aan uw huisarts.

 

Voor particulieren is de snelste manier om het boek en/of de cd in huis te krijgen het direct overmaken van het bedrag, onder vermelding van ‘cd stress’ (€ 9,00) of ‘boek en cd stress’ (€ 31,00) op de bankrekening van Uitgeverij Wyrda B.V. Graag ook het bezorgadres vermelden. De bedragen zijn inclusief BTW en verzendkosten naar elk adres in Nederland. Kijk hier voor de verdere details over het bestellen. Zowel het boek als de cd zijn op voorraad.

 

Voor organisaties en instellingen is het mogelijk op rekening te bestellen. Onze leveringsvoorwaarde is dat facturen moeten worden voldaan binnen 14 dagen netto. Kijk hier voor het elektronisch bestellen op rekening.

Meer informatie? Klik hier voor informatie over de cd en hier over het boek plus cd. Of gebruik de navigatielinks op deze website.

 

Let op: Uitgeverij Wyrda B.V. gebruikt uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van bestellingen en geeft de informatie nooit aan derden. De gegevens worden direct verzonden naar een apart mailadres en worden niet op de website bewaard, dit voor de bescherming van uw privacy.